In- en verkoop stamhout

in en verkoop hout (3)

Transport stamhout

Indien wij een klus voor u uitvoeren en er komt hout met waarde vrij, wordt dit automatisch in de geoffreerde prijs meegenomen, zodat de werkzaamheden minder kosten en in sommige gevallen gratis zijn of zelfs geld opleveren. Dit hout word onder andere gebruikt om te verzagen tot planken, het verwerken tot kachelhout, productie van groene energie en het verwerken tot platen van houtvezel. Indien u zelf stamhout of snippers heeft, kopen wij dit ook van u op.

Wij zijn geïnteresseerd in vrijwel alle houtsoorten en hoeveelheden, zowel de standaard soorten (populier, wilg, eik, es, etc.), als de bijzondere houtsoorten (taxus, walnoot, peer, appel, etc.).

Verkoop hout

Bent u opzoek naar hout? Ook dat kunnen wij leveren voor u. Of het nu gaat om stamhout voor de bouw van boomhutten, hout voor de zagerij, voor de kachel of juist voor kunst projecten, bij ons kunt u terecht!

in en verkoop hout (4)Zo leveren we onder andere hout voor: Planken zagerijen, het draaien van schalen, beeld sokkels, tafels, energiecentrales, boomhutten, spijkerblokken, kachelhout, kunstprojecten, meubelmakers, eikenhouten palen, etc.